Emoves Masters, het talentontwikkelingstraject van EMOVES, is een tweejarig traject waarin twaalf toptalenten (drie per kunstvorm Art, Music, Dance en Spoken Word) intensief worden begeleid door een persoonlijke coach. Deze coach is verantwoordelijk voor het programma en de ontwikkeling van zijn/haar talenten.

Het toptalent formuleert, in samenspraak met de artistieke coach, haar eigen doelstellingen en ambities. Het vraagt doorontwikkeling van autonome urban creativiteit en werken op basis van de energie, nieuwsgierigheid en leergierigheid.

We stellen graag onze nieuwe lichting, onze 12 Emoves Masters aan u voor. Hierbij wordt uitgegaan van twee overkoepelende thema’s; het kunstenaarschap én het ondernemerschap. Hierbinnen zijn zaken ondergebracht zoals het opbouwen van een (duurzaam) netwerk, het zoeken naar de juiste weg voor financiering van projecten, het opzetten van een persoonlijke marketingstrategie, het ontwikkelen van een eigen signatuur of methode en het positioneren van het eigen vakmanschap.

masters

Ben jij onze nieuwe Emoves Master?
We komen graag met je in contact. Dan werken we samen in een professionele omgeving, kun je gebruik maken van ons (inter)nationaal netwerk, we creëren samen kansen, zoeken de best passende coach. We maken van jouw dromen en ambities werkelijkheid. We focussen zowel op het artistieke inhoudelijke gedeelte, als ook op het creatief ondernemerschap. Het programma, is er voor urban artistiekelingen die door reguliere kunstopleidingen niet in hun behoeftes worden voorzien. Je leert autodidact of hebt je skills en craft via-via geleerd.

 

 

Met jou gaan we op zoek naar jouw eigen unieke vorm van uitdrukking binnen de urban disciplines. Iedere pijler heeft een eigen artistiek leider / coach, die verantwoordelijk is voor het programma. Het toptalent formuleert, in samenspraak met de artistiek coach, eigen doelstellingen én ambities binnen de kaders van het traject: het doorontwikkelen van autonome urban creativiteit en werken op basis van de energie, de nieuwsgierigheid en de leergierigheid.

Mail ons, bel een van onze coaches or just kick in our doors!

Mail ons!

we believe in the power of activating a community.

we believe in the power of activating a community.

Bekijk alle upcoming events:
Check emoves events