For the next-generation. Skills is onze cultuur-educatieve pijler. Met het programma’s zetten wij ons overal in om jongeren te motiveren en inspireren. Binnen scholen en wijken door de regio. City & street culture heeft namelijk veel te bieden.

Naast het letterlijk in beweging zetten ook een stukje maatschappelijke bewustwording. Dat doen we via onze geloofsovertuiging: The Upward Mobility Cycle. “Van een dubbeltje een daalder worden.”

Het is niet voor iedereen even makkelijk dat via het reguliere pad te doen (school + studeren). Daarnaast krijgt ook niet iedereen de gelijke kansen. Op het gebied van open instroom is iedereen gelijk; daar kan iedereen zelf leren en innoveren, professionaliseren, en vervolgens op diezelfde manier weer iets teruggeven aan de gemeenschap.

Wij organiseren clinics en workshops op scholen en voor stichtingen. Dit doen we op locatie of bij ‘ons’ in Area 51 in Eindhoven. Ons aanbod is breed: we geven clinics in verschillende dansstijlen, schrijfsessies met spoken-word, creatieve graffiti workshops en leren de kleintjes zelfs skaten!

Benieuwd wat we binnen uw schoolgemeenschap, stichting of wijk kunnen betekenen. Daag ons eens uit. We denken graag mee. Binnen ons netwerk van leraren en enthousiastelingen kunnen we overal een verschil maken.

ons aanbod

Level Up Festival

Festival is een gratis festival voor Eindhoven. Onze stad. Een dag vol workshops en spelen voor de volgende generatie, en een avond met battles, jams en feestjes voor onze locals. Hier inspireren we de volgende generatie (kids van 4-12) met een leuke dag vol workshops, spelletjes, en creatief bezig zijn. Hiervoor verkopen we strippenkaarten tegen een mooie 1 euro per workshop.

We leren ze straatbasketball, skaten, BMX, graffiti, en hun eigen t-shirt pimpen! In de avond gaan we door naar level 2, en organiseren een feestje samen met TULA en Tasty Folk, hebben we een internationale freerun battle, een toernooitje 3×3 basketball, een graffiti-jam met Step in The Arena, calisthenics challenges, potjes straatvoetbal, skate, bmx, gratis en wel. It’s all there. Don’t be square.

 

Lees over ons Level Up Festival

empowering city and street culture. With the aim of developing and supporting real urban talents

empowering city and street culture. With the aim of developing and supporting real urban talents

What is coming up?
Check our events