Dance UC EVENTS

Urban Dansdagen 2023

Festival Urban Dansdagen vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats in Eindhoven. Tijdens het festival maak je kennis met urban dans in vele vormen: van battles tot voorstellingen, showcases, workshops en feesten. Van breaking tot HipHop, van Popping tot House en van Streetdance tot Experimental, alle urban dansstijlen komen voorbij

Van 28 april t/m 14 mei zijn de verschillende onderdelen van de Urban Dans Dagen te bezoeken in Parktheater Eindhoven, Dynamo, Natlab en Pand P.  Dit jaar is het thema van het festival “Step Closer”. Je wordt uitgenodigd om als publiek dichterbij de dansers te komen en kennis te maken met nieuwe makers en nieuwe stijlen. 

PROGRAMMA

Maak je keuze uit het programma van Urban Dansdagen via de website van Parktheater Eindhoven. De kaartverkoop start op 14 februari (early-bird-tickets). 

Korting op je tickets
Bestel minimaal 5 activiteiten van Urban Dansdagen en ontvang 20% korting op je tickets. Voeg elke activiteit toe aan je winkelmandje. Zodra je 5 activiteiten hebt geselecteerd wordt de prijscode actie 20% actief. 


Niet van toepassing op gratis activiteiten

BESTEL VIA ONS PARTNER JOUW TICKETS

// RELATED //