UC MASTERS

In juni 2021 gaat het EMOVES UC MASTERS traject van start. Hierin maakt hét toptalent in de urban disciplines; Dance, Arts, Music & Spoken Word, de stap naar het hoogste niveau. Er wordt gewerkt vanuit de stevige basis waarover zij al beschikken. Het op maat gemaakte programma bestaat uit o.a. coaching, workshops, lezingen en samenwerkingen met belangrijke peers en (inter)nationale collega’s.

Het EMOVES UC MASTERS programma, is er voor urban artistiekelingen die door reguliere kunstopleidingen niet in hun behoeftes worden voorzien. Je bent een autodidact of hebt je skills en craft via-via geleerd. Met jou gaan we op zoek naar jouw eigen unieke vorm van uitdrukking binnen de urban disciplines. In onze cultuur zijn ‘do it yourself’, ‘van niets iets maken’ en ‘unity as power’ de uitgangspunten; en zo dus ook binnen het UC MASTERS programma.

Iedere pijler heeft een eigen artistiek leider / coach, die verantwoordelijk is voor het programma. Het toptalent formuleert, in samenspraak met de artistiek coach, eigen doelstellingen én ambities binnen de kaders van het traject: het doorontwikkelen van autonome urban creativiteit en werken op basis van de energie, de nieuwsgierigheid en de leergierigheid. Hierin biedt UC MASTERS een professionele omgeving, (inter)nationaal netwerk, de kansen, coaching en de middelen, om van jouw dromen en ambities, werkelijkheid te maken. We focussen zowel op het artistieke inhoudelijke gedeelte, als ook op het creatief ondernemerschap. Jij wordt het nieuwe all-round Nederlandse toptalent van jouw discipline. 

MELD JE AAN VOOR DE UC MASTERS
Frequently Asked Questions

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van
het Ministerie van OC&W, Provincie Noord-Brabant en Stichting Cultuur Eindhoven.

Disclaimer
Ondanks dat het nog onzeker is of we in april met een groep mensen mogen samenkomen, zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen voor The Auditions op 17 en 18 april 2021.

Het weekend van The Kick-Off staat gepland voor medio juni. We gaan er vooralsnog van uit dat we dan het begeleidingstraject gezamenlijk kunnen aftrappen. Indien de groepsgrootte wordt beperkt, gaan we proberen om per discipline bij elkaar te komen. En mocht ook dat niet tot de mogelijkheden behoren, dan schakelen we over naar een 1-op-1 sessie die fysiek of online gaat plaatsvinden. In alle gevallen worden alle deelnemers tijdig op de hoogte gebracht van de vervolgstappen.