UC MASTERS COACHES

Jasper van Es

Na jaren als curator en projectleider voor de hedendaagse kunstruimte MU gewerkt te hebben heeft hij nu een eigen creatief bureau genaamd PAPERJAM wat culturele evenementen en tentoonstellingen organiseert voor o.a. het Muziekgebouw, Dutch Design Week, Design Academy Eindhoven, EMOVES, Sint Trudo en Eindhoven365.

Met zijn drive en liefde voor urban art heeft hij zichzelf persoonlijk ontwikkeld van actieve “graffiti schrijver” naar een curator en organisator gespecialiseerd in Urban Art. Voor zijn tentoonstelling #ViralVandals uit 2017 heeft hij veel internationale erkenning gekregen en de boekenbeurs Unlock en conference TAG, die Jasper produceert, trekt jaarlijks veel internationale bezoekers. Om de belangen te behartigen van de graffiti en urban art community en inspirerende projecten binnen de graffiti en urban art te initiëren en ondersteunen heeft hij Mr Vains opgericht. 

Jasper heeft het vertrouwen verdiend van de scene en werkt daarom regelmatig met de top van de urban art scene die normaal onbereikbaar zijn. In december 2020 organiseerde hij voor het eerst Windows to the World, een sign painting festival. En sinds januari 2021 is hij adviseur bij het Mondriaan fonds.

 

Kareem Gazuani

Kareem Gazuani, 38 jaar, is op 9 jarige leeftijd in aanraking gekomen met de hiphopcultuur en op 17 jarige leeftijd onder de naam Kareemineel actiever gaan schrijven en rappen. 

Kareem heeft o.a.samen met Fresku, onder de naam Zwarte Schapen, meer dan 500 optredens gegeven op bijvoorbeeld Lowlands en bij DWDD. Ook was Kareem in 2004 een van de finalisten bij De Grote Prijs van Nederland. 

Ondertussen is Kareem een erkende coach en talentontwikkelaar. Hij is docent talentontwikkeling bij Curio (voorheen Roc West Brabant) en bedenker van de succesvolle talent programma Pressure Cooker van WOO HAH! festival.

Carmen Verduyn

Carmen is vanaf haar kindertijd altijd actief geweest in taal. Als basisschoolleerling mocht zij haar eerste publicaties al binnenslepen. 

Dichten had haar focus en daarmee is zij in de jaren 2012 en 2013 finalist van de El Hizjra literatuurprijs geweest. 

Toen ze in 2015 bij Dynamo in aanraking kwam met Poetry Circle 040, heeft zij zich gespecialiseerd in spoken word. 

Met haar performances heeft ze op podia gestaan zoals de Frankfurt Buchmesse, KIT, Het Concertgebouw, Fort Sint Pieter, enz. 

Ze combineert het empowerende en kritische element van spoken poetry graag met haar achtergrond als pedagoog én probeert zo de talentontwikkeling op taal-kunst gebied naar het volgende niveau te helpen. Dit doet ze samen met de platforms Onuitgesproken en Losse Eindjes. 

Iselle Claassens – Dance

Iselle heeft tien jaar bij Parktheater Eindhoven gewerkt als programmeur van o.a. dans en jeugdpodiumkunst. Ook was ze daar projectleider van talentontwikkelingstraject thinX. Sinds een aantal jaar is ze werkzaam als freelance fondsenwerver en coach voor makers, waarbij ze vooral werkt met dansmakers uit de urban scene, zoals The Ruggeds, Jennifer Romen en Simon Bus.

Ook maakt ze podcasts, zoals Dancing With Darkness en de F1 Pitcast.